The Beatles Simphony

The Bestbeat bend održaće simfonijski spektakl u Srpskom narodnom pozorištu, 5. februara sa početkom u 20 časova! Posetitelje očekuje spektakl The Beatles simohony, a pesme najvećeg benda 20. veka biće izvedene uz pratnju beogradskog simfonijskog orkestra Muzikon.

Sa tradicijom koja traje već 18 godina, ovaj bend nastupa u čitavoj Evropi, podsećajući publiku na najveću pop senzaciju 20-og veka. Novosađane će obradovati nekim od najvećih hitova Bitlsa iz svih stvaralačkih faza benda, a pored poznate četvorke The Bestbeat-a u izvođenju numera će učestvovati i tridesetočlani simfonijski orkestar!

U dosadašnoj karijeri imali su priliku da tri puta budu deo programa Beatle Week festivala u rodnom gradu Buba, Liverpulu, da zasviraju na nekoliko scena na kojima su svojevremeno svirali i sami Bitlsi (Palais des Sports, Cavern Club, Casbah Club, Obertauern), da upoznaju brojne saradnike poznate četvorke, kao i prvog bubnjara benda Pit Besta.

Posle Pariza, Liona, Lila, Bresta, Ninberga, Tbilisija, Lisabona, Liverpula i još mnogih evropskih metropola, sada u našem Novom Sadu! Ovakva prilika se ne propušta.

Bend čine:
Damjan Dašić – kao Paul McCartney, Tadija Telesković – kao John Lennon, Marko Ćalić – kao George Harrison, Dušan Živanović – kao Ringo Starr.

The event is finished.

Datum

05. феб 2024.
Završen!

Vreme

20:00 - 22:00

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija