The Books of Knjige / Grad knjige

Poznata crnogorska ekipa komičara „The Books of Knjige”, čuvenih po improvizaciji i satiričnom prikazu društvenih prilika u regionu, gostovaće 17. septembra na Glavnoj sceni na SPENS-u, u okviru programskog luka Kaleidoskop kulture.

Aleksandar Radunović Popaj rođen 1971. godine na Cetinju. Diplomirao na FDU Cetinje, odsek dramaturgija.  Master studije završio na FDU u Beogradu. Član je humorističke grupe „The Books of Knjige“ i muzičke grupe „Perper“. Predavač je na FDU Cetinje, kao i scenarista dugometražnog igranog filma „The Books of Knjige: Slučajevi pravde“ i drugih TBOK TV projekata, pisac dramskih tekstova „Leptir“, „Istraga“, „Noć“.  

Zoran Marković Zonjo, rođen je 1974. na Cetinju. Diplomirao je na FDU Cetinje, odsek Filmska i TV režija. Član je humorističke grupe „The Books of Knjige“. Režiser je dugometražnog igranog filma „The Books of Knjige: Slučajevi pravde“ i drugih TBOK TV projekata, a scenarista i režiser je više kratkih dokumentarnih i animiranih filmova, muzičkih spotova za: Letu Štuke, Who See, Zabranjeno pušenje i druge izvođače. 

Moderator je Nikola Škorić.

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

17. сеп 2022.
Završen!

Vreme

21:00 - 22:00

Lokacija

SPENS
Internet adresa
http://www.spens.rs/

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/