turbo trans turisti

Turbo Trans Turisti / Showcase 1

Koncert Turbo Trans Turista biće održan 1. septembra u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo otvaranja programskog luka Kaleidoskop kulture. U okviru programa „Showcase 1″ će nastupiti Turbo Trans Turisti u 20 časova, Bend 21. vek u 21 čas i Moussaka u 22 časa. 

Nastali su 2017. godine pod imenom Turisti. Sledio je premijerni nastup u Amerikani, izlazak prvog albuma „Levo ili Desno” i niz zapaženih natupa širom zemlje. Već 2018 najavljuju drugi album. A onda, iz razloga o kojima nema potrebe ponovo govoriti, scenska svetla se gase. Muzičari, pa i Turisti vrlo brzo shvataju da kriznu situaciju treba iskoristiti kao priliku da stvaraju. Posvećuju se završetku ranije najavljenog albuma, ali stvaraju i nove pesme koje će se naći na sledećem, trećem albumu. Godinu 2021. počinju sa objavljivanjem pesama sa drugog albuma („Šimpanza”, „Ništa Nije Strašno”, „Sreća Je”, „Sivi Dani”, „Valhala”) da bi kompletan album kao celinu („Ništa Nije Strašno”) bio predstavljen 2022. godine.

A šta je novo?

Pesme tj. album je objavljen pod novom, sopstvenom etiketom „Anderklas”, a i Turisti žele da naglase koliko su napredovali i koliko su uvereni u svoj rad pa kažu – mi više nismo samo Turisti, mi smo sada Turbo Trans Turisti.

I evo napokon dolazi prilika da TTT pred pubikom pokažu šta i kako su radili i kako dalje. A kako dalje publika će čuti i videti kada se svetla upale. Pod svetlima, na bini će biti samo oni, braća Boško i Nikola.

Plešimo zajedno, putovanje počinje, a svi ćemo postati Turbo Trans Turisti.

Pogledajte ceo muzički program u okviru otvaranja Kaleidoskopa kulture koji se održava od od 1. do 4. septembra u Distriktu. 

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

01. сеп 2022.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад