UV bend / Warm Up

Novosadski UV bend nastupiće 12. januara u 18 časova na Bulevaru Mihajla Pupina, u prolazu između knjižare Bulevar Books i DDOR-a. Koncert UV benda biće deo „Warm Up” festivala u javnim prostorima i zagrevanja za 13. januar, kada će Novi Sad zvanično poneti titulu Evropske prestonice kulture.

UV je autorski bend iz Novog Sada koji čine Igor Sakač (gitara, vokal), Petar Banjac (bubnjevi, vokal) i Filip Grubač (bas gitara). „UV” je inače skraćenica od „Uvertira” – benda čiji su članovi nekada bili ova trojica momaka.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored UV benda, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati Love Hunters, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Stefan i akustični gadovi, Killo Killo Banda, Klo Klo, Atheist Rap, Plavi ptičić, Gift, i Josip A Lisac.

Oznake:

Datum

12. јан 2022.
Završen!

Vreme

17:00 - 17:45

Lokacija

Prolaz kod Bulevar Books-a i DDOR-a
Bulevar Mihajla Pupina, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”