Vatra

Koncert popularnog hrvatskog benda Vatra održaće se u subotu, 27. maja u Domu kulture, sa početkom u 22 časa.

Biće ovo njihov prvi koncert u Domu kulture NS i treći nastup u Novom Sadu. Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Novosađanima, na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.
Sa karijerom koja traje već 24 godine i više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada.
Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.
„Nakon što nas je prerano napustio moj dragi prijatelj i glazbeni suputnik Massimo Savić, odlučio sam u dogovoru sa bendom, uz „Nama se nikud ne žuri“i „Mali krug velikh ljudi“, pjesme koje sam pisao za Vatru i Massima, u Novom Sadu izvesti i ponešto iz Maxove ranije faze. Navratite stoga ove subote u Dom kulture, između ostalog i da slavimo život mog dragog prijatelja i velikog umjetnika Massima Savića.“ – izjavio je Ivan Dečak.

Zagrevanje započinjemo od 20 časova sa Dj Milicom, a koncert je zakazan za 22h.

The event is finished.

Datum

27. мај 2023.
Završen!

Vreme

22:00

Lokacija

Dom kulture
Ignjata Pavlasa 4, Нови Сад
Kategorija