Zanat u Zenitu

Projekat Zanat u Zenitu predstavlja seriju zanatskih radionica koje će se održavati svake subote tokom decembra od 16 do 18 sati u knjižari Zenit Books.

Zanat u Zenitu afirmiše sticanje novih znanja i stvaranje sopstvenim rukama. Stvorićete umetnine koje imaju praktičnu vrednost i uživati u društvu drugih učesnika.
Od 2. decembra imaćete mogućnost da naučite da pravite nakit, da heklate, vezete, slikate, vajate i savladate još mnoštvo praktičnih znanja.
Radionice će trajati dva sata i održavaće se svake subote od 16 do 18 sati u knjižari Zenit Books, u Novom Sadu (Njegoševa 24). Rezervacije su obavezne jer je kapacitet limitiran. Kontaktirajte Zenit putem telefona 0213020566 ili mejlom na zenit@zenitbooks.com.
Cena svake pojedinačne radionice je 990 rsd + materijal, a svaki učesnik dobija i jedno piće po izboru.
Društvene mreže i internet su nas pomalo udaljili i u sve većoj meri postajemo puki posmatrači sveta, a ne njegovi aktivni učesnici. Kreacijom i stvaranjem umetničkih dela, osnažujemo svoje psihofizičko zdravlje. Pozvali smo odabranu grupu lokalnih zanatlija/umetnika/profesora, koji će učestvovati u projektu održavajući radionice koje obuhvataju osnovne veštine i znanja potrebne za razvoj umetničkog stvaranja. Rad, tj. umetničko delo, koje se realizuje u toku jedne sesije, polaznik odnosi sa sobom i uz dodatne informacije, može nastaviti sa njegovim oblikovanjem. Radioice su namenjene odraslima, ali roditelji mogu učestvovati sa decom uzrasta koji odgovara radionici. Za više informacija možete se obratiti našem timu.
2. decembar – radionica pravljenja nakita sa našom dragom novosađankom Anom, koja već godinama apciklažom i reciklažom stvara
novi nakit i ulepšava nam dane.
Cena radionice 990 rsd + materijal 150 rsd. Svi učesnici dobijaju piće po izboru.
9. decembar – radionica heklanja sa predivnom Teodorom koja je već bila deo našeg tima i koju je prethodna radionica ispunila dodatnom energijom i entuzijazmom.
Cena radionice 990 rsd bez troškova materijala. Svi učesnici dobijaju piće po izboru.
16. decembar – radionica akvarela sa jednom od naših najpopularnjih izlagača, Jelenom iz studija Urban sketching studio Mashtanje.
Cena radionice 990 rsd + materijal 300 rsd. Svi učesnici dobijaju piće po izboru.
23. decembar – radionica sito-štampe sa našim vrednim izlagačima Ljiljom i Srđanom iz udruženja Kutija Workshop, koji će za ovu priliku doneti posebno napravljenu prenosnu opremu kako bi Vas uveli u ovaj divan zanat.
Cena radionice 990 rsd + materijal 400 rsd. Svi učesnici dobijaju piće po izboru.

 

The event is finished.

Datum

02. дец 2023.
Završen!

Vreme

16:00 - 18:00

Lokacija

Zenit Books
Njegoševa 24, Novi Sad
Internet adresa
https://www.zenitbooks.com/
Kategorija