Zbogom Brus Li / Warm Up

Novosadski pank rok sastav „Zbogom Brus Li” nastupiće 12. januara, u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima, kada se svi zajedno zagrevamo za 13. januar i svečano otvaranje godine kada će Novi Sad poneti titulu Evropske prestonice kulture. Njihov koncert zakazan je za 17 časova kod „New Nork”-a, u prolazu iz Poštanske ulice.

Grupa „Zbogom Brus Li” kombinuje pank i rok sa vojvođanskom etno muzikom, dobijajući jedinstveni muzički stil koji bend opisuje kao „pankburaška muzika”. Njihov jedinstveni zvuk je kombinacija klasične pank rok muzike i tradicionalne muzike iz Vojvodine, koji članovi benda dobijaju tako što sviraju klasične rok instrumente (gitara i bubanj), zajedno sa tradicionalnim vojvođanskim duetom (begeš –tradicionalni vojvođanski kontrabas i tambura).

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored sastava Zbogom Brus Li, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Stefan i akustični gadovi, Killo Killo Banda, Klo Klo, Atheist Rap, Plavi ptičić, Gift, i Josip A Lisac.

Oznake:

Datum

12. jan 2022.
Završen!

Vreme

17:00 - 17:45

Lokacija

New Nork
Bulevar Mihajla Pupina 2, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”
X