Žene u crvenom

Komedija Žene u crvenom biće izvedena 11. februara u Srpskom narodnom pozorištu, sa početkom u 20 časova.

Predstava govori o četiri žene koje surova i apsurdna stvarnost u kojoj živimo dovodi do usijanja. Bivša stjuardesa Tamara i njena nezaposlena sestra Nora grcaju u dugovima i nemaju novac da plaćaju stambeni kredit. Bankarska službenica Dinka, dolazi da im zapleni imovinu, ali nailazi na tvrd otpor. Sestre spremne na sve kako bi sačuvale krov nad glavom, uzimaju pravdu u svoje ruke. Situacija se sve više komplikuje, ulazi u „crveno“ kada naoružani specijalci opkole zgradu. Tada na scenu stupa Anđa, policajka sa svojim gorućim problemom.

„Žene u crvenom“ na duhovit način govore o ozbiljnoj situaciji u kojoj svako od nas može da se nađe, ali govore i o tome kako se vaki problem lako rešava kada se snage udruže i kako plemenitost, prijateljstvo i iskrene emocije mogu da pomire zaraćene strane.

Dizajn scene i kostima: Jelena Stokuća, autor muzike: Irena Popović Dragović, tekst: Davor Špišić, režija: Bojana Lazić.

Uloge u ovoj urnebesnoj komediji tumače: OLGA ODANOVIĆ, DUBRAVKA MIJATOVIĆ, ANASTAZIJA MANDIĆ I SENA ĐOROVIĆ, tim glumica koji se već pokazao ka o idealna kombinacija za odličnu predstavu i dobar provod.

The event is finished.

Datum

11. феб 2024.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija