Ženski razgovori“, po knjizi „Ženski razgovori“ – Duško Radović

Urnebesna komedija Ženski razgovori, po istoimenoj knjizi Duška Radovića, biće izvedena u subotu, 28. oktobra u Gradskoj koncertnoj dvorani, sa početkom u 20 časova. Uloge tumače Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Milan Caci Mihailović.

Ulaznice.

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantanu i, na da sve, zabavanu glumu troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu…

Dva sveta potpuno različita, enigmatična, večno generalizovana na „žene su ovakve a muškarci onakvi“ i podelu na „mi i vi“, inspirisala su Duška Radovića za knjigu Ženski razgovori, komičnu zbirku kratkih priča o muškarcima i ženama. Muškarce stalno muči jedno pitanje – šta žene žele? Uspeli su da se slože da se žena može samo voleti ili ne voleti. Na drugoj strani imamo žene koje potpuno razumeju mušku planetu, čitaju ih i otkrivaju. Njih razmišljanje o tome šta muškarci žele ni malo ne muči – one to već sve znaju.

 

The event is finished.

Datum

28. окт 2023.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Gradska koncertna dvorana
Bulevar cara Lazara 67, Нови Сад
Kategorija