Zoi / Zastave budućnosti

Zoi, jedna od najtraženijih mladih muzičkih ličnosti našeg regiona, održaće koncert 30. aprila u Kreativnom distriktu na Sceni 2, u okviru trodnevnog događaja Zastave budućnosti.

Rođena je u Novom Sadu, 1999. godine, ali je muzičku karijeru započela u Beogradu, sa prvim singlom „Eto“ i potpisala višegodišnji ugovora za najpoznatiju trep izdavačku kuću Bassivity Digital. Svaka pesma koju je objavila dobila je niz pozitivnih utisaka i komentara. Pored zanimljivih vokalnih sposobnosti, autentična je i po stilu odevanja, kao i po estetici muzičkih spotova, te broji veliki broj pratilaca na društvenoj mreži Instagram i YouTube-u. Hitovi su joj: „Đavoli“, „Jasno mi je“, „Nirvana“, „Bez tebe“, „Kompromis“.

2021. godine je započela sa nastupima po beogradskim klubovima, gostovala je na zagrebačkom muzičkom festivalu Drito i WestGate Music Festival-u, kao i na srpskom Lila Lo, Love festu, ali i EXIT-vom Main stage-u, kao najpopularnijim festivalima u regionu.

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR, i A1 Srbija.

Oznake:

Datum

30. апр 2022.
Završen!

Vreme

23:00 - 23:30

Lokacija

Scena 2, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/