Zoran Kesić: priče i pesme

Program Priče i pesme, koji će izvesti Zoran Kesić, održaće se 2. februara u Pozorištu mladih, sa početkom u 19.30 časova.

Ova humoristička priredba kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a ili online.

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Ta činjenica nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu.

U svojoj priredbi Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Tokom priredbe priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa “PRIČE I PESME”. Ko bi se toga dosetio? Pa, Kesić!

Za svaki nastup autor priprema deo materijala adekvatan vremenu i gradu u kome nastupa. Na taj način se i njegove priče i pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova priredba dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma. I svaki put je to PREMIJERNI SHOW!

The event is finished.

Datum

02. феб 2024.
Završen!

Vreme

19:30

Lokacija

Pozorište mladih
Ignjata Pavlasa 4 Novi Sad

Kategorija