Zvučni snop (Soundbeam)

U godini kada će Novi Sad postati Evropska prestonica kulture, 13. januara 2022. projekat „Zvučni snop (Soundbeam)” biće realizovan u Plavoj sali ŠOSO „Milan Petrović”, na Novom Naselju.

U okviru projekta očekuje nas novogodišnji koncert orkestra „Dobri ljudi” i grupe „Killo Killo banda”, koji počinje tačno u podne.

Kroz projekat  „Zvučni snop (Soundbeam)”, uz pomoć laserske i senzorske tehnologije, osobama sa invaliditetom je omogućeno kreativno bavljenje muzikom po najsavremenijim svetskim standardima i metodama iz te oblasti.

Ulaz je slobodan.

Muzičku radionicu „Soundbeam” pokrenuli su 2012. godine Žarko Sebić i Renata Koler. Projekat je inkluzivne prirode i podrazumeva uključivanje osoba sa invaliditetom u širu društvenu zajednicu, kao i njihovo aktivno učešće u kulturnom životu kolektiva.

U godini titule, osim u platformi Supermoćni i programskom luku „Druga? Evropa”, predviđene su aktivnosti i u programskim lukovima „Doček” i „Budućnost Evrope”.

Događaj će biti organizovan u skladu sa epidemiološkim uslovima i trenutnim merama kriznog štaba. Na događaju će biti neophodno nošenje maski i držanje distance.

 

Foto: ŠOSO Milan Petrović

Oznake:

Datum

13. јан 2022.
Završen!

Vreme

12:00

Lokacija

Nova zgrada škole „Milan Petrović” na Novom naselju
Bate Brkića, Нови Сад

Organizator

Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović” sa domom učenika
Phone
+381216616366
Email
skolamp@smp.edu.rs
Internet adresa
https://smp.edu.rs/srlat/pocetna/