Antonie

Antonie, перкусиониста, бубњар, мултиинструменталиста, композитор и продуцент из Скопља, одржаће концерт 27. јула у Павиљону на Штранду, у оквиру програмског лука Дунавско море.

„AVP projekat“ је његов најновији соло пројекат којим на најбољи начин представља своју јединствену уметничку страну. Овај пројекат је серија студијских албума различитих жанрова и стилова. Први део овог албума чини амбијентална, електронска и џез музика, коју води и свира Аntonie на свим инструментима, али и неколико домаћих уметника гостију. Други део доноси биг бенд, фјужн и world music звук и биће пуштан уживо у студијском окружењу, са више од петнаест музичара који гостују. Планирано је да трећи део изађе крајем 2022. године и биће мало другачији од прва два, што значи да су гости на овом албуму само женски вокали, а жанрови су нео-соул и поп. Први део је жива изведба – шоу за једног човека који изражава магичну јединственост маримбе и вибрафона, помешаних са другим инструментима, као што су клавир, бас и перкусије, где Antonie у потпуности уноси своје музичке вештине и емоције.  Мешавина електронске и амбијенталне музике са џез приступом ствара овај изузетан стил који Аntonie ствара својом музиком.

Поред своје музичке каријере као соло уметник, композитор и текстописац, он је и перкусиониста Биг бенда ЗЈМ, Оркестра Македонске филхармоније, FAMES Prојеct Orchestra и ансамбла савремене музике ConTempora.

Као бубњар, снимио је четири студијска албума са алтернативним рок бендом Фигхтинг Виндмиллс и гостовао је на многим другим албумима и сингловима. Свирао је са уметницима као што су: Femi Kuti, Huan Atkins, Влатко Стефановски, Renaud Garcia-Fons, Arhangel, Dzijan Emin и други. Тренутно ради са неколико уметника на продукцији и компоновању нове музике, а такође ради и на музици за филм.

Фото: Промо

Датум

27. Jul 2022.
Завршен!

Време

22:00 - 22:30

Локација

Штранд, Нови Сад
Штранд, Нови Сад
X