Bilja i Bistrik koncert

Биља Крстић и Бистрик оркестар

Наступ Биље Крстић и Бистрик оркестра који је првобитно требало да се реализује 13. јануара у оквиру Дочека 7530, а одложен је због болести певачице, заказан је за четвртак, 10. март у хали 1 Новосадског сајма, са почетком у 20 сати у оквиру програма Европске престонице културе.

Све улазнице купљене за првобитни термин ће важити за нови датум. Неће бити потребно мењати за друге. Купцима улазница за првобитан термин којима не одговара нови датум одржавања, могу да остваре поврат новца за купљене карте. Информације о рефундацији карата можете погледати на сајту Gigxstix-a.

Моћан и експлозиван Бистрик више од 19 година, на најбољи начин проноси оно што је најаутентичније са ових простора. На концертима по метрополама света њихов програм доживео је велико дивљење и признање. Наступали су у престижним светским просторима као што је Kennedy Center у Вашингтону, Колосеум у Риму, на фестивалима у Индонезији, Бразилу, САД, Канади, Русији, Француској, Италији, Немачкој, Аустрији, Турској, Белгији, Швајцарској, Пољској и Румунији.

Поред тога, власници су бројних признања критичара и публике на концертима широм Европе и света, укључујући Принчеву награду за три албума: Бистрик, Записи и Тарпош, годишњу награду фестивала Беовизија, за промовисање српске музике у иностранству, као и награду за најбољу филмску музику рађену за филм „Зона Замфирова” у Валенсији. Са Микијем Станојевићем (Бистрик оркестар) добила је Grand Prix награду на SOFEST-у за музику за филм „Бранио сам Младу Босну”.

Догађај ће бити организован у складу са епидемиолошким условима и тренутним мерама кризног штаба. На догађају ће бити неопходно ношење маски и држање дистанце.

Места на догађају су седећа, а улазнице су у продаји у целокупној Gigstix продајној мрежи и на њиховом сајту, као и на благајни Новосадског сајма где ће се карте продавати за све догађаје од 17 до 20 сати.

Партнер програма Сеобе душа је Новосадски сајам, а подршку су пружили и компаније Глобос осигурање и Дијамант ДОО
Ознаке:

Датум

10. Mar 2022.
Завршен!

Време

20:00

Локација

Хала 1 Новосадског сајма
Hajduk Veljkova 11, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/