Бошко Дудварски & пријатељи | Новосадско музичко лето 2024.

Концерт Бошко Дудварски & пријатељи одржаће се у оквиру манифестације Новосадско музичко лето, 25. јуна са почетком у 21 сати, у дворишту ОТП банке (Трг слободе 5, улаз преко пута паркинга код СНП-а).

Вече Далмације у Новом Саду
Новосадски певач, специфичне и препознатљиве боје гласа, окупио је сјајне музичаре из Макарске, Загреба, Новог Сада и Београда како би сви, удруженим снагама, незаборавним мелодијама легендарних извођача, попут Оливера Драгојевића, Мишо Ковача, Арсена Дедића, Зорице Конџе, Масима и Џибонија унели дух Далмације у срце Новог Сада.

Учествују:
Бошко ДУДВАРСКИ, вокал
Клаудија ВУКОВИЋ – Бојана ЛАЗИЋ, вокали
Игор ГОЈАК, перкусије, гитара и вокал – Анте ГЕЛО, гитара
Синиша БЛАНУША, клавир – Бранислав ЛУКИЋ, акустична гитара
Вукашин РАНКОВ, електрична гитара – Коста МАЂАРЕВИЋ, бас
Себастијан КЕРЕКЕШ, бубњеви

Као специјални гости програма наступиће и Тамбурашки оркестар, под управом концерт-мајстора Зорана Бугарског Брице и Петар и Зоран-Кина Алвировић из бенда Апсолутно романтично.

Позивајући публику да дође на овај догађај, музичари најављује незаборавно вече инспирисано неодољивим шармом, топлином и лепотом музике Далмације, самим тим и јединствену атмосферу која ће слушаоце пренети на мирисне обале Јадранског мора…

Продаја улазница, од понедељка 3. јуна, у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2), радним данима од 9х до 14х, као и два сата пред почетак концерта на месту одржавања. Он-лине резервације и куповина карата (уплата на рачун) на линку: www.muzickaomladina.org
Цена улазнице: 1.000 динара

The event is finished.

Датум

25. Jun 2024.
Завршен!

Време

21:00

Локација

Трг слободе
Категорија