DJ Killo Killo

DJ Killo Killo наступа 4. септембра у 20 часова у на музичкој сцени 2 у Дистрикту у оквиру отварања програмског лука Калеидоскоп културе.

DJ Killo Killo рођен је као Војислав Малешев у Новом Саду где ради у Српском народном позоришту, као певач у оперском хору. Има самостални reggae/ragga MC пројекат под надимком Killo Killo у коме пева преко roots reggae или ragga ридима користећи своју поезију, а понекад додајући и оријенталне нијансе постојећим мелодијама. Године 2007. је основао бенд KILLO KILLO банда који га успешно прати ритмовима са високо енергетском фузијом funk, reggae и dancehall вибрација.

Као DJ Killo Killo активно учествује у свим догађајима које организује Global Village People, а наступао је широм бивше Југославије, у Рио Де Жанеиру, Паризу, Бечу, Дортмунду, Келну итд. Његови омиљени музички интереси углавном су везани за његово „транс-глобално” размишљање засновано на идеји да се слушањем музике Индије, Блиског истока, Балкана, северне Африке и Амазоније може наћи духовна срећа и обогаћење душе. Способан је да натера људе да плешу и уживају у модерним ритмовима у комбинацији са разним традиционалним наслеђем трећег света који понекад могу да доведу људе у неку врсту медитативног транса или један корак даље од мистичног искуства.

Цео музички програм у току отварања Калеидоскопа културе погледајте на овом линку.

Партнери Калеидоспкопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

04. Септембар 2022.
Завршен!

Време

20:00 - 21:00

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/