DJ Killo Killo

Концерт новосадског уметника DJ Killo Killo одржаће се 13. августа у дворишту Палате Илион у Сремским Карловцима, у оквиру програмског лука Дунавско море.

DJ Killo Killo рођен је као Војислав Малешев у Новом Саду где ради у Српском народном позоришту, као певач у оперском хору. Има самостални reggeae/ragga MC пројекат под надимком Killo Killo у коме пева преко roots reggae или raggа ридима користећи своју поезију, а понекад додајући и оријенталне нијансе постојећим мелодијама. 2007. године је основао бенд KILLO KILLO banda који га успешно прати ритмовима са високо енергетском фузијом funk, reggae и dancehall вибрација.

Као DJ Killo Killo активно учествује у свим догађајима које организује Global Village People, а наступао је широм бивше Југославије, у Рио Де Жанеиру, Паризу, Бечу, Дортмунду, Келну итд. Његови омиљени музички интереси углавном су везани за његово „транс-глобално” размишљање засновано на идеји да се слушањем музике Индије, Блиског истока, Балкана, северне Африке и Амазоније може наћи духовна срећа и обогаћење душе. Способан је да натера људе да плешу и уживају у модерним ритмовима у комбинацији са разним традиционалним наслеђем трећег света који понекад могу да доведу људе у неку врсту медитативног транса или један корак даље од мистичног искуства.

Концерт ће бити одржан у току Дунавског културног фестивала.

Овај једнодневни музички фестивал има за циљ да домаћој публици прикаже део спектра музичке разноликости коју нуде бендови и музичари из Европе и региона, посебно они које спаја Дунав, и природа уопште, што се и манифестује у њиховој живописној музици и ведрини коју шире на својим наступима.

Овога пута, акценат је на оригиналној, ауторској музици која је својом жанровском мешавином, забавним карактером и виртуозним изведбама пробила све границе и успела да од ових, наизглед локалних хероја, направи светски препознате уметнике.

Наступају:

18 до 19 часова / DJ Killo Killo / Србија

19.15 до 20.30 часова / Gustafi / Хрватска

20.45 до 22 часa / La Caravane Passe / Француска

22.15 дo 22.30 часова / Magnifico / Словенија

23.45 дo 01.00 часова / Pannonia Allstars Ska Orchestra / Мађарска

Улаз је слободан.

Биће организовани и додатни поласци аутобуса у смеровима Нови Сад-Сремски Карловци и Сремски Карловци-Нови Сад како бисте могли да ужуивате у надалеко чувеним карловачким винима.

Фото: Промо

The event is finished.

Ознаке:

Датум

13. Август 2022.
Завршен!

Време

18:00 - 19:00

Локација

Палата Илион, Сремски Карловци
Dvorac Ilion, Патријарха Рајачића, Сремски Карловци

Организатор

Центар за међународну сарадњу, културу и образовање „Иза угла”

Остали организатори

Туристичка организација општине Сремски Карловци
Музеј Града Новог Сада
Интернет адреса
http://www.museumns.rs/
Туристичка организација општине Сремски Карловци
Музеј Града Новог Сада
Интернет адреса
http://www.museumns.rs/
Туристичка организација општине Сремски Карловци
Музеј Града Новог Сада
Интернет адреса
http://www.museumns.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published.