Johnny Midnight Trio | Новосадско музичко лето 2024.

Johnny Midnight Trio наступиће у оквиру манифестације Новосадско музичко лето, 2. јула у дворишту ОТП банке (Трг слободе 5), са почетком у 21 час.

Никола Ђуричко, вокал и гитара
Александар Панић, бас
Срђан Миленковић, бубњеви.

Џони миднајт трио је основан у једном студију у Лос Анђелесу, крајем новембра 2021. Оно што је почело као спонтана размена музичких идеја, кроз креативна и опуштена дружења тројице пријатеља, нашег прослављеног глумца Николе (Џонија) Ђуричка, у бенду вокала и гитаристе, басисте Александра (Мексика) Панића и бубњара Срђана Миленковића прерасло је, постепено, у озбиљну причу.
Џони миднајт трио, данас је формиран бенд који је крајем 2022. године направио и свој први албум под називом ,,По сећању”. На њему се налази 11 песама, од којих су две ауторске, а девет обраде домаћих рок састава и извођача, с простора Југославије, међу којима су Рибља чорба, КУД Идијоти, ЕКВ, Дадо Топић.
Све обраде, чланови бенда су урадили и снимили, како стоји и у самом називу овог првенца, „по сећању“. Албум је уживо снимљен у Лос Анђелесу у продукцији Мајкла Патерсона.
У рецензији албума, новинар и рок критичар Петар Јањатовић, између осталог наводи да свака нумера  има своју причу, као и да су музичари „дали виђење старих нота с јаким личним печатом.“

Продаја улазница за концерт, од 3. јуна, у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2), радним данима од 9х до 14х, као и два сата пред почетак концерта на месту одржавања. Он-лине резервације и куповина карата (уплата на рачун) на линку: www.музицкаомладина.орг
Цена улазнице: 1.500 динара

The event is finished.

Датум

02. Jul 2024.
Завршен!

Време

21:00 - 22:30

Локација

Трг слободе
Категорија