Како да наместите свој први стрим (Twitch и YouTube) / Уметност игре

У оквиру конференције „Уметност игре” ће бити организована радионица на тему „Како да наместите свој први стрим (Twitch и YouTube)” коју ће видити Нино Јоцов, 3. септембра од 18 до 19.30 часова у Дистрикту, у објекту Радионица, локал 10.

Нино Јоцов рођен је 1994. у Суботици а завршио је продукцију за аудиовизуелне медије на Академији уметности у Новом Саду. Цео живот пасионирани гејмер, а током студија му је главни хоби био стримовање на Twitch-u и креирање гејминг садржаја на YouTube-u. Тренутно живи у Суботици и бави се аудио и видео монтажом.

Нино ће са учесницима поделити искуства са стримовањем и креирањем гејминг садржаја, на следеће теме:

Како уопште започети? Који су први кораци и шта вам је потребно од хардвера (и додатне опреме) и софтвера да би сте се тиме бавили? Како правилно подесити свој први стрим у ОБС тако да буде у складу са техничким захтевима платформе на којој желите да стримујете?

Конференција „Уметност игре” је изложба, прича, игра, доживљај! Током четири дана у току отварања програмског лука Калеидоскопа културе, од 1. до 4. септембра у згради  Радионица у Дистрикту, посетиоци ће имати прилику да уроне у свет уметности око и у играма, да завире иза пиксела свега онога што свет гејминга чини толико опчињавајућим. Јер гејминг није само игра којом испуњавамо време. Гејминг је активна уметност.

Партнери Калеидоскопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

03. Септембар 2022.
Завршен!

Време

18:00 - 19:30

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад
X