Представа Како се гради карактер

Позоришна представа за децу Како се гради карактер, драматуршкиње Дивне Стојанов,  биће одржана 18. априла у Позоришту младих, од 18 часова.

Глумица и редитељка: Исидора Влчек

Дизајнер звука: Филип Готовац

Значај пројекта огледа се у стварању и анимирању млађе позоришне публике и формирању и неговању културних навика код најмлађег узраста. Такође, форма театар објеката, подврста луткарства, развија машту и креативност јер демонстрира како деца могу да се играју оживљавањем свакодневних предмета.

Представа говори о развитку личности, важности суочавања са сопственим страховима и дидактички приказује начине превазилажења препрека и тиме осанужује децу и пружа им практичне алате за свакоднене изазове у животу.

Како карактер не би био кула од карата, него чврст као Ајфелова кула, девојчица Ана креће у поход да изгради свој карактер.

Представа „Како се гради карактер” награђена је Наградом Павле Јанковић Шоле за најбољу савремену монодраму за децу од стране Змајевих дечјих игара и РТВ-а и Глумачком наградом на 30. фестивалу монодраме за децу, од стране Змајевих дечјих игара.

 

The event is finished.

Датум

18. Април 2024.
Завршен!

Време

18:00

Локација

Позориште младих
Ignjata Pavlasa 4, Нови Сад