Концерт: Лајбах

Култни словеначки састав Лајбах 28. новембра у Новом Саду! Једна од најпровокативнијих група са простора бивше Југославије, мајстори перформанса и ангажованог музичког стваралаштва, култни словеначки колектив Лајбах у уторак, 28. новембра одржаће ексклузивни концерт за све генерације у новосадском Српском народном позоришту, на сцени Јован Ђорђевић!

Састав који не треба посебно представљати, у Нови Сад долази у оквиру еуропске турнеје под називом Love is Still Alive ( Љубав је још увек жива), на којој представља истоимени пројекат. Реч је о материјалу који се односи на научнофантастични филм из жанра црне комедије, Iron sky – The Coming Race  (Гвоздено небо – надолазећа раса), за који је група Лајбах припремила оригиналну музику.

Уз то, група ће представити одабране нумере са својих недавно објављених албума, укључујући неке старије песме са својих предстојећих пројеката и сет Лајбах класика, који се протежу од раних 80-их до данас, али и веома актуалну прераду песме Леонарда Kоена The Future  те на њу надовезујући се нови сингл The Engine of Survival.
Организатор: Balkan Art Collaboration

Улазнице

The event is finished.

Датум

28. Новембар 2023.
Завршен!

Време

20:00

Локација

Српско народно позориште
Pozorišni trg, Нови Сад
Категорија
X