Miyavi

Miyavi

Концерт све популарнијег јапанског гитаристе, кантаутора и продуцента Miyavi-а биће одржан у Хали 1 Новосадског сајма, трећег марта у 20 часова, у склопу програмског лука Сеобе.

Miyavi стиче признање широм света због свог неконвенционалног стила свирања гитаре — не трзалицом, већ прстима и „стилом шамара“, који није као ниједан други. Miyavi иза себе има шест успешних светских турнеја, укупно више од 250 наступа у 30 земаља широм Северне и Јужне Америке, Европе, Азије и Аустралије.
Године 2013, Miyavi је ушао у нову фазу објављивањем сингла „Ahead Of The Light”, који садржи његову слап гитару са снажним ритмовима електро/денс музике. Његов истоимени албум, Miyavi, објављен је у Јапану у јуну 2013. и сада се издаје у Азији, Европи и Северној Америци.
Последњих година, Miyavi је привукао пажњу других уметника и стваралаца у овој области. Такође је продуцирао музику за телевизијске рекламе и добија велику пажњу модних брендова. Својим глумачким дебијем у Unbroken, Miyavi је био инспирисан поруком мира којој је и сам тежио и овога пута је могао да искористи све своје извођачке способности као глумац који своје тело и душу сматра својим инструментом. Доследно тежећи ка следећем нивоу, фанови називају Миjавија „самурајским гитаристом“.

Концерт је подржан од стране ЕУ Јапан Фест-а.

Места на догађају су искључиво стајаћа, а улазнице су у продаји у целокупној Gigstix продајној мрежи и на њиховом сајту, као и на благајни Новосадског сајма где ће се карте продавати за све догађаје од 17 до 20 сати.

Партнер програма Сеобе душа је Новосадски сајам, а подршку су пружили и компаније Глобос осигурање и Дијамант ДОО.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

03. Mar 2022.
Завршен!

Време

20:00

Локација

Хала 1 Новосадског сајма
Hajduk Veljkova 11, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори

EU-Japan Fest Japan Committee
Интернет адреса
https://www.eu-japanfest.org/projectsupport/program2020/