Moussaka / Showcase 1

Moussaka ће одржати концерт 1. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део отварања програмског лука Калеидоскоп културе. У оквиру програма „Showcase 1″ ће наступити Турбо Транс Туристи у 20 часова, бенд 21. век у 21 час и Моуссака у 22 часа.

Баш као и истоимено јело, Moussaka је бленд пикантне мешавине класичних састојака и некласичних зачина, од изворне гитарске школе педесетих до новокомпоноване југословенске естетике осамдесетих. Да Дик Дејл и Драгана Мирковић неким чудом сасвим лепо могу да прошетају руку под руку и да то никоме не падне тешко на желудац, напротив, осетићете већ после прве песме.

Невероватна блискост калифорнијског сурф рока и балканске музичке традиције, изломљени, али снажни ритмови и мелодије, емоције и носталгија спојиће се у јединственом жанру и објединити корене и зов далеких меридијана и показати вам да и на Дунаву, Сави и Морави може да се јаше на савршеном таласу.

Моussaka су Игор Митић (гитара), Пјер Живич (гитара), Давор Сопић (басс), Младен Радовановић (бубањ).

 

Погледајте цео музички програм у оквиру отварања Калеидоскопа културе који ће бити одржан од 1. до 4. септембра у Дистрикту.

Партнери Калеидоспкопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

01. Септембар 2022.
Завршен!

Време

22:00

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад