piknik

Пикник у Новом Саду

У недељу 14. августа у Каменичком парку у Новом Саду од 12 часова почиње „Пикник” и траје све до првог мрака, негде око 21 сат!

Организација Кишобран већ пету годину за редом приређује „Пикник”, летња дружења на отвореном у парковима и испред музеја и уз слоган „Одведимо град у природу” доводи своју публику у Нови Сад.

Присуство на „Пикнику” је потпуно бесплатно, поведите пријатеље, али и родитеље, децу, баке, деке и љубимце, понесите ћебиће и креме за сунчање, а ми ћемо вам дан испунити дивним успоменама које ћете сигурно препричавати.

Поред музичког програма на „Пикнику” ће бити организовани и часови јоге, „Пикник циркусанти” и радионице прављења и пуштања змајева или папирних авиона (у зависности од ветра).

Диџеј-еви ДОО и Нађа ће бити идеална музичка подлога за уживање у природи, очекујте и наступ фантастичног Сергио Лоунге-а, док ће Заокрет, Burger House и Бубамара сладолед обезбедити пиће и храну да не морате ништа да носите са собом преко моста.

Пикник се труди да користи што мање пластичног отпада и да зелене површине остави нетакнуте након коришћења. Желимо да са нама проведете предиван дан у природи и да то наставите да радите и без нас, али исто тако хајде да заједно размишљамо унапред о начину одлагања отпада и сачувамо парк како би и наредних дана сви могли да уживају у њему на исти начин.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

14. Август 2022.
Завршен!

Време

12:00 - 21:00

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори

Кишобран организација
Интернет адреса
kisobran.org