Представе / Отварање Калеидоскопа културе

У оквиру Калеидоскопа културе, позориште, као комбинација извођачке и визуелне уметности, комуницира са публиком на потпуно новим и несвакидашњим локацијама за театар што важним друштвеним темама којим се бави даје потпуно нову визуру.

Представе које ћемо гледати у оквиру отварања програмског лука Калеидоскоп културе, на театар бини у Дистрикту од 1. до 4. септембра су:

Плесна представа СОФИА / 1. септембра у 21 час

sofia

Представа поставља питање о људском уму и његовом наизглед смањеном капацитету да препозна чињеницу да саботира сопствену будућност. Заснован на преиспитивању идеја о људима и њиховој повезаности са оним што их технолошки и органски окружује, Felix Ландерер се поиграва идејом о признатом људском каталогу кретања и повезаности. Идеје о томе чему се можемо прилагодити, шта нам припада а шта не, одређују параметре за његов приступ овој теми.

Представа „Парте Парте” / 2. септембра

„Парте Парте” је плесни дует који сагледава простор који се раствара и успоставља између два света, оног кога доживљавамо овде и оног који је обликовао нас и наша тела мимо наше предострожност и свести.

Представа „Метрономија” / 3. септембра

Кореографкиња Тамара Гвозденовић

metronomija

Балетска представа „Ла Ла Ла” / 4. септембра у 21 час

Кореографкиња Саша Евтимова

Музика у нама буди осећања, сећања, чежње, снове, носталгију, сентименталну чежњу за срећом, за временом у коме смо живели и људима са којима смо делили та сећања. Нико не може да оживи ни време, ни сећање, ни успомене, као једна добра стара музичка трака.

la la la

Фото: Промо

 • 00

  Дана

 • 00

  Сати

 • 00

  минута

 • 00

  секунди

Ознаке:

Датум

02. Септембар 2022.

Локација

Дистрикт
Bulevar despota Stefana, Нови Сад
X