Рок симфонија Simply the Best

Рок симфонија Simply the Best Зрењанинске филхармоније биће изведена у понедељак, 11. марта, у 20 сати у Српском народном позоришту

Тина Тарнер (Tina Turner) оставила је неизбрисив траг у свету музике, забаве и културе. Неисцрпна је инспирација многима, а њен значај осећа се и у генерацијама које долазе. Њени хитови као што су Proud Mary, What’s Love Got to Do with It, Simply the best, и многи други, постали су класици.
Рок симфонија Simply the best, првенствено је посвећена краљици рока, која је инспирисала и Зрењанинску филхармонију. Посетиоци ће имати прилику да чују неке од најутицајнијих и најпознатијих Тининих песама, али и музичара који су деловали у сличном периоду кад и она.
Велики задатак да „уђе у њене ципеле“ поверен је солистикињи Јулијани Винцан, док ће Александар Бојовић извести песме бендова као што су Guns N’ Roses, Deep Purple, AC/DC, али и чувене дуете који су обележили Тинину светску каријеру.
Премијерно извођење у Зрењанину показало је да у Србији и региону људи и те како воле и поштују лик и дело Тине Тарнер, али и рок звук у извођењу симфонијског оркестра.
Добро дошли на вече пуно енергије, страсти, шоу који распламсава сећање на рок легенде светске музичке сцене, пре свега – Тину Тарнер.

Улазнице можете купити на благајни СНП-а.

The event is finished.

Датум

11. Mar 2024.
Завршен!

Време

20:00

Локација

Српско народно позориште
Pozorišni trg, Нови Сад
Категорија