SevdahBABY / Showcase 2

SevdahBABY одржаће концерт 2. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део отварања програмског лука Калеидоскоп културе.

У оквиру програма „Showcase 2″ наступаће Yugo блеја (warm уп) од 21 до 21.30, Наталеé од 21.30 до 22.10, Маниви од 22.20 до 23.00, Ретроспектива и А.Н.Д.Р. од 23.10 до 23.50 и SevdahBABY од поноћи до 01.00.

Данас, као и пре петнаест година, SevdahBABY је један човек. Он се зове Милан Станковић и он највише ужива када у својим песмама меша различите музичке културе. Не боји се оптужби за јерес ни од једне врсте публике: ни од стране љубитеља маинстреам или балканске фолк музике са једне и представника урбане, андерграунд културе на другој страни. Он снажно верује да је музика универзална, да је балкански севдах исто што и амерички блуес, или бразилска tristessa.

Осим као продуцент, SevdahBABY је активан и као ди-џеј. Почев од 2007. године имао је бројне наступе широм бивше Југославије, као и у земљама у окружењу. Његови ди-џеј сетови одишу еклектиком, али та разноврсност стилова увек је у својој дубокој основи подржана покретљивим funky ритмовима и снажним електронским синт линијама.

Погледајте цео музички програм у оквиру отварања Калеидоскопа културе који се одржава од од 1. до 4. септембра у Дистрикту.

Партнери Калеидоспкопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

03. Септембар 2022.
Завршен!

Време

00:00 - 01:00

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад
X