Тhe Books of Knjige / Град књиге

Позната црногорска екипа комичара „Тhe Books of Knjige”, чувених по импровизацији и сатиричном приказу друштвених прилика у региону, гостоваће 17. септембра на Главној сцени на СПЕНС-у, у оквиру програмског лука Калеидоскоп културе.

Александар Радуновић Попај рођен 1971. године на Цетињу. Дипломирао на ФДУ Цетиње, одсек драматургија.  Мастер студије завршио на ФДУ у Београду. Члан је хумористичке групе „Тhe Books of Knjige” и музичке групе „Перпер”. Предавач је на ФДУ Цетиње, као и сценариста дугометражног играног филма „Тhe Books of Knjige: Случајеви правде” и других ТБОК ТВ пројеката, писац драмских текстова „Лептир”, „Истрага”, „Ноћ”.

Зоран Марковић Зоњо, рођен је 1974. на Цетињу. Дипломирао је на ФДУ Цетиње, одсек Филмска и ТВ режија. Члан је хумористичке групе „Тhe Books of Knjige”. Режисер је дугометражног играног филма „Тхе Боокс оф Књиге: Случајеви правде” и других ТБОК ТВ пројеката, а сценариста и режисер је више кратких документарних и анимираних филмова, музичких спотова за: Лету Штуке, Who See, Забрањено пушење и друге извођаче.

Модератор је Никола Шкорић.

Партнери Калеидоскопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

17. Септембар 2022.
Завршен!

Време

21:00 - 22:00

Локација

СПЕНС
Интернет адреса
http://www.spens.rs/

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/