Војвођански симфонијски оркестар и Narek Hakhnazaryan | Новосадско музичко лето 2024.

Војвођански симфонијски оркестар и Narek Hakhnazaryan одржаће концерт у оквиру манифестације Новосадско музичко лето, 21. јуна са почетком у 21 сат, у дворишту ОТП банке (Трг слободе 5, улаз преко пута паркинга код СНП-а).

Концерт поводом Светског дана музике – 21. јуна
Диригент: Александар КОЈИЋ
Програм: Б. Сметана, А. Дворжак

Нарек Хакназарјан, сматра се једним од најистакнутијих светских виолончелиста млађе генерације.  Рођен је у Јеревану у Јерменији, у породици музичара. Ментор му је био велики Ростропович. Студирао је у Јеревану, Москви и Бостону. Са 22 године освојио је прву награду и златну медаљу на престижном Међународном такмичењу – Чајковски (2011. године) и од тада до данас, својим врхунским умећем осваја и инспирише публику и критику.
Као истакнути међународни солиста свирао је с импозантним бројем славних оркестара и диригената.
С нашим Војвођанским симфонијским оркестром и у нашем граду свираће први пут и то чувени Дворжаков Концерт за виолончело и оркестар у х-молу.

Продаја улазница, од понедељка 3. јуна, у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2), радним данима од 9х до 14х, као и два сата пред почетак концерта на месту одржавања. Он-лине резервације и куповина карата (уплата на рачун) на линку: www.muzickaomladina.org
Цена улазнице: 1.000 динара

*У случају лошег времена концерт ће се одржати у Синагоги с почетком у 21х.

The event is finished.

Датум

21. Jun 2024.
Завршен!

Време

21:00

Локација

Трг слободе
Категорија