Ata / Showcase 3

Koncert sastava „Ata” biće održan 3. septembra u 23 časa u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo muzičkog programa „Showcase 3” u toku otvaranja programskog luka Kaleidoskop kulture.

„Showcase 3” spada u muzički program koji će biti održan 3. septembra u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo otvaranja Kaleidoskopa. U okviru programa će nastupiti Jana Vuković u 21 čas, Iva Lorens u 22 časa, Ata u 23 časa, Galatheia u 23.45 i Tam u 24 časa.

Ata je započeo kao solo muzički projekat kreiran od strane Atanasije Gulevske 2021. sa sedištem u Skoplju. Atanasija (23) je trenutno studentkinja na Institutu za istoriju umetnosti u Skoplju i radi sa punim radnim vremenom kao deo projekt menadžment tima u Passvord Production-u.

Do sada Ata ima dva singla na Jutjubu i izdaje treći krajem septembra ove godine.
Za krajnji cilj ovog projekta, grupi Ata se sada pridružuje Marko Pečenovikj na bas gitari i Andreja Salpe na gitari i elektronici.

Pogledajte ceo muzički program u okviru otvaranja Kaleidoskopa kulture koji se održava od od 1. do 4. septembra u Distriktu. 

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

03. сеп 2022.
Završen!

Vreme

23:00 - 23:45

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/