Galatheia / Showcase 3

Live nastup umetnice Galatheia biće održan 3. septembra u 23.45 u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo muzičkog programa „Showcase 3” u toku otvaranja programskog luka Kaleidoskop kulture.

„Showcase 3” spada u muzički program koji će biti održan 3. septembra u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo otvaranja Kaleidoskopa. U okviru programa će nastupiti Jana Vuković u 21 čas, Iva Lorens u 22 časa, Ata u 23 časa, Galatheia u 23.45 i Tam u 24 časa.

Galateja, ili Tea Šaldeva, je svestrana umetnica i DJ iz Skoplja, Severna Makedonija. Od ranog detinjstva, muzika je bila jedina konstantna strast koja ju je navela da bude vokal u nekoliko bendova, redovni voditelj radio emisije i producent svoje sopstvene muzike. Njena intimna veza sa električnim bitovima počinje otprilike 2010. a postavlja se na scenu dve godine nakon toga, kada je objavila svoj prvi EP „All We Ever Wanted Was Everything’.

U narednim godinama izdaje nekoliko singlova i svoj debi album „Metropol“ (2017). Sarađivala je sa mnoštvom domaćih umetnika,
uključujući PMG Kolektiv, Lepi Džoni, Aleksandar Veliki, Pikolomini.

Pogledajte ceo muzički program u okviru otvaranja Kaleidoskopa kulture koji se održava od od 1. do 4. septembra u Distriktu. 

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

03. сеп 2022.
Završen!

Vreme

23:45 - 00:00

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/