Iva Lorens / Showcase 3

Mlada pop pevačica Iva Lorens nastupiće 3. septembra u 22 časa u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), u sklopu muzičkog programa „Showcase 3” u toku otvaranja programskog luka Kaleidoskop kulture.

„Showcase 3” spada u muzički program koji će biti održan 3. septembra u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo otvaranja Kaleidoskopa. U okviru programa će pored Ive nastupiti Jana Vuković u 21 čas, Ata u 23 časa, Galatheia u 23.45 i Tam u 24 časa.

Iva Lorens, je kantautorka koja se krajem 2021 godine pojavila na domaćoj sceni i ubrzo je sa svoja dva singla privukla pažnju publike i pozitivne kritike. Lorens je „obećanje jednog novog, ponosnog srpskog mainstreama”, rekao je Dragan Ambrozić.

Mlada pop umetnica svoje pesme piše zajedno sa levorukim pančevačkim boj bendom Buč Kesidi, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret, koji je radio muziku zajedno sa Ivom.

Njena muzika nosi elemente elektro popa, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz njenu muziku dodajući dubinu celokupnim aranžmanima i iskrenim tekstovima.

Ivina prva pesma „Svitanje” ubrzo je postala favorit publike, te su je čak i čitaoci Oblakoder magazina proglasili za pesmu 2021. godine. Početkom leta 2022. najavila je saradnju sa svetskim pop pevačem Džejson Derulom koji joj je bio mentor u okviru Tuborg Open kampanje i pomogao da napravi svoj sledeći singl „2 do 4”.

Debitanski album Ive Lorens možemo da očekujemo krajem jeseni, do tada pesme na albumu koje se nestrpljivo očekuju u digitalnom izdanju Iva izvodi uživo zajedno sa svojim ženskim bendom.

Pogledajte ceo muzički program u okviru otvaranja Kaleidoskopa kulture koji se održava od od 1. do 4. septembra u Distriktu. 

 

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Marija Stošić

Oznake:

Datum

03. сеп 2022.
Završen!

Vreme

22:00 - 23:00

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад