Nadav Dagon

U saradnji sa festivalom Terminal Music&Arts iz Sombora planiran je nastup Nadava Dagona, 31. jula u Paviljonu na Štrandu, u okviru programskog luka Dunavsko more.

Nadav Dagon je elektronski muzičar i producent koji izvodi dinamičan live elektronski set tokom hipnotišućeg šoua od 360 stepeni. Njegov performans se zasniva na sviranju seta bubnjeva, semplera i mnogih drugih udaljarki. Njegove produkcije objavljivane su u izdavačkim kućama, kao što su Rumors, Kanto Records, Lump Records i mnogim drugim.

Nadav je stalno na turnejama i već je uneo svoju magiju u razne živopisne skupove širom sveta, kao što su Berlin, Amsterdam, Rim, Lisabon, Budimpešta, Njujork, Rio de Žaneiro…

Muzika Nadav Dagon-a inspirisana je njegovim putovanjima i boravkom u različitim kulturama. On je muzičar od svoje 16. godine i njegova strast za elektronskom muzikom postala je integralna. Pored toga, on je bubnjar benda Onogana, a svirao je i sa drugim elektronskim bendovima kao što su Madboojah Project, ZO13, TriBeat i drugi.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

31. јул 2022.
Završen!

Vreme

22:00 - 23:30

Lokacija

Štrand
Štrand, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/

Ostali organizatori

Terminal Music&Arts Festival
Terminal Music&Arts Festival