Tam / Showcase 3

Tamara Popović, poznatija kao Tam, nastupiće 3. septembra od 00.30 do 01.30 časova u Distriktu u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), u sklopu muzičkog programa „Showcase 3” u toku otvaranja programskog luka Kaleidoskop kulture.

„Showcase 3” spada u muzički program koji će biti održan 3. septembra u Distriktu, u objektu Proizvodnja (bivši Kvoter), kao deo otvaranja Kaleidoskopa. U okviru programa će pored Tamare nastupiti Jana Vuković u 21 čas, Iva Lorens u 22 časa, Ata u 23 časa i Galatheia u 23.45.

Nakon potpisivanja za Universal Music Serbia u februaru 2020. kantautorka Tamara Popović – Tam – u kontinuitetu niže singlove kojima istražuje svoje mesto u pop muzici, upotpunjenoj prizvucima drugih aktuelnih žanrova. Sve dolazi kao rezultat njenog odrastanja u izvođačkim umetnostima i neprekidnog konzumiranja gotovo svih žanrova.

Na singlovima „Sve dalje“, „Na holdu“, „Brži od svega“, „Infierno“ i „Aj ćao“ radi uglavnom sa bliskim saradnicima: Zicer Inc. – Mihajlo Đorović i Nikola Stanojević, Fantom, Pocket palma i drugima.

Ista ekipa zadužena je i za novi EP „Refleksija“, sa koga su se do sada izdvojili singlovi „Usne uz rebra (na na na)“ i „Ne pričaj o nama“.
Osim samostalnih singlova istakle su se i saradnje „Žad“, sa Zicer Inc. mixtape albuma „Dobar Deal“ i „Viva Mais“ sa Mimi Mercedez.

Podjednaku pažnju Tam usmerava na vizuelni identitet, te do sada donosi spotove za gotovo svaki od singlova na kojima ponovo sarađuje sa proverenom ekipom, sa težnjom da za video budu zaduženi saradnici koji senzibilitetom i vizijom najbolje odgovaraju datom izdanju.

Pogledajte ceo muzički program u okviru otvaranja Kaleidoskopa kulture koji se održava od od 1. do 4. septembra u Distriktu. 

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste bankaIDEADDOR osiguranjeA1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

03. сеп 2022.
Završen!

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад