Плави птичић/ Warm Up

Новосадски кавер састав „Плави птичић” одржаће концерт 12. јануара у 18 часова у самом центру Новог Сада, у Змај Јовиној улици (код Теленора), у оквиру „Warm Up” фестивала у јавним просторима.

Овај бенд чине чланови култних састава „Партибрејкерс”, „Велики презир”, „Atheist Rap” и „Антон и Хеви Хипи Бејби”, који успешно чувају дух шездесетих година прошлог века, као најлепше епохе рокенрола и поп културе уопште.

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред састава Плави птичић у оквиру „Warm Уп” фестивала концерте ће одржати Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Шинобуси, Збогом Брус Ли, Стефан и акустични гадови, Kилo Kилo Банда, Кло Кло, Atheist Rap, Гифт, и Јосип А Лисац.

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

18:00 - 18:45

Локација

Прогрес (Telenor)
Modene 1, Novi Sad

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X