Стефан и акустични гадови / Warm Up

Комични кантауторски бенд састављен претежно од глумаца, „Стефан и акустични гадови” наступиће 12. јануара у 18 часова код „New Nork”-a, у пролазу из Поштанске улице, у оквиру „Warm Up” фестивала у јавним просторима.

„Стефан и акустични гадови” прву свирку имали су 2016. на Фестивалу уличних свирача. Кроз искључиво ауторски репертоар баве се свакодневним,  заборављеним питањима, случајностима и проблемима данашњице. Инспирацију за песме траже у запостављеним темама, које заслужују да се на њих скрене пажња, кроз јединствен уметнички израз. Своје свирке називају „Кабареима“ јер садрже сценски израз. Наративни делови између песама, стална интеракција са публиком и кореографије дају свакој свирци овог бенда и позоришну форму.

Бенд чине: Дарко Радојевић, пијаниста, Елдар Зубчевић, гитариста, Александра Лазин, челисткиња, Сташа Блечић, саксофонисткиња, Борис Балан, бубњар, Јулија Петковић, перкусионисткиња, Невена Неранџић, вокалисткиња,  Ђорђе Митровић, репер и Стефан Остојић, главни вокал.

https://www.youtube.com/watch?v=nSDtVRUla9A

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред бенда „Стефан и акустични гадови”, у оквиру „Warm Up” фестивала концерте ће одржати Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Шинобуси, Збогом Брус Ли, Kилo Kилo Банда, Кло Кло, Атеист Реп, Плави птичић, Гифт, и Јосип А Лисац.

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

18:00 - 18:45

Локација

New Nork
Bulevar Mihajla Pupina 2, Нови Сад

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X