А.Н.Д.Р. и Ретроспектива / Showcase 2

Концерт А.Н.Д.Р. и Ретроспективе одржаће се 2. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер),  као део отварања програмског лука Калеидоскоп културе.

У оквиру програма „Showcase 2″ наступиће Yugo блеја (warm up) од 21 до 21.30, Nataleé од 21.30 до 22.10, Маниви од 22.20 до 23.00, Ретроспектива и А.Н.Д.Р. од 23.10 до 23.50 и SevdahBABY од 24.00 до 01.00.

Омиљен трубач међу продуцентима – омиљен продуцент међу трубачима, А.Н.Д.Р. Андрија Гавриловић познатији као А.Н.Д.Р. је све обожаваније име на поп/денс сцени, изванредан музичар школован на Берклију и уметник који је брусио свој занат живећи и стварајући у Њујорку. Ове године донео нам је албум „У КРУГ”, поп издање саткано од 10 песама и 10 вокала новог таласа домаће сцене међу којима су Лука Рајић, Ретроспектива, Nataleé, Маат Bandy (Грамофонеџије), Ана Протулипац (Ирие ФМ), Јана Вуковић и други. Након одличних рецензија, десетина хиљада стримова и пуних клубова само пар месеци након објављивања албума „У КРУГ” наставља да представља екипу која ствара и воли добру поп музику. Концепт лајв наступа подразумева сарадњу са бендом Ретроспектива и њиховим фронтменом Кићом као главним вокалом, а као гости на сцени ту си и неки од певача са албума.

Ретроспектива, поп тројац активан на домаћој сцени од 2019. који се чврсто утиснуо у звук домаће сцене са албумом „Приче са хард диска’’ и сарадњама са саставима Покет Палма, SevdahBABY, Фантом, Грамофонеџије и наравно А.Н.Д.Р. Спој поп-мелодија, модерних беат-ова, retro-synth звука, funky bass-а и одличног вокала несумњиво ће вас натерати да се добро изђускате.

Ретроспективу чине: Александар Стевановић Кића (вокал и текстописац), Душан Паунковић (бас), Лука Самарџија (гитариста, продуцент).

Погледајте цео музички програм у оквиру отварања Калеидоскопа културе који се одржава од од 1. до 4. септембра у Дистрикту.

Партнери Калеидоскопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

 

Ознаке:

Датум

02. Септембар 2022.
Завршен!

Време

23:10

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад