Ата / Showcase 3

Концерт састава Ата биће одржан 3. септембра у 23 часа у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део музичког програма „Showcase 3” у току отварања програмског лука Калеидоскоп културе.

„Showcase 3” спада у музички програм који ће бити одржан 3. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део отварања Калеидоскопа.

У оквиру програма ће наступити Јана Вуковић у 21 час, Ива Лоренс у 22 часа, Ата у 23 часа, Galatheia у 23.45 и Там у 24 часа.

Ата је започео као соло музички пројекат креиран од стране Атанасије Гулевске 2021. са седиштем у Скопљу. Атанасија (23) је тренутно студенткиња на Институту за историју уметности у Скопљу и ради са пуним радним временом као део пројект менаџмент тима у Passvord Production-у.

До сада Ата има два сингла на Јутјубу и издаје трећи крајем септембра ове године.

За крајњи циљ овог пројекта, групи Ата се сада придружује Марко Печеновикј на бас гитари и Андреја Салпе на гитари и електроници.

Погледајте цео музички програм у оквиру отварања Калеидоскопа културе који се одржава од од 1. до 4. септембра у Дистрикту.

Партнери Калеидоскопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

03. Септембар 2022.
Завршен!

Време

23:00 - 23:45

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/