Atheist Rap / Warm Up

Свима добро познати српски панк-рок бенд, пореклом из Новог Сада, Atheist Rap наступиће у оквиру „Warm Up” фестивала у јавним просторима, 12. јануара у 17 часова у самом центру Новог Сада, у Змај Јовиној улици (код Теленора).

Бенд је основан 1989. године, а дебитантски албум „Маори и црни Гонзалес” изашао је 1993. године. Песме „Варбург лимузина” и „Блу трабант” пласирале су овај бенд на врхове скоро свих топ-листа у бившој Југославији. Данас иза себе имају осам студијских албума, од којих је последњи „ЈБТ ПОП” издат 2019. године.

https://www.youtube.com/watch?v=UijXFer06ew

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред Atheist Rapa, у оквиру „Warm Up” фестивала концерте ће одржати Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Шинобуси, Збогом Брус Ли, Стефан и акустични гадови, Kилo Kилo Банда, Кло Кло, Плави птичић, Гифт, и Јосип А Лисац.

The event is finished.

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

17:00 - 17:45

Локација

Прогрес (Telenor)
Modene 1, Novi Sad

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X