Bojana Vunturišević - u zlatnom kostimu na performansu

Бојана Вунтуришевић

Београдска кантауторка Бојана Вунтуришевић наступиће 13. јануара у Великој сали Културне станице Свилара, у оквиру Дочека 7530. Наступ почиње у 21.30 сати.
Бојана је на српској музичкој сцени присутна од 2009. године. Током дванаестогодишње музичке каријере сарађивала са бендовима „MistakeMistake”, „Сви на под”, али највећу пажњу привукла је првим соло албумом „Даљине” који је од‌јекнуо широм региона.

Бојана Вунтуришевић не ствара само у оквиру алтернативног и мејнстрим поп жанра, писала је и музику за филмове, позоришне представе, телевизију и бројне рекламне кампање. С обзиром на то да је музичка педагогија њена велика страст, 2014. године је оформила први плесни хор у Србији.

Тренутно завршава други соло албум „Сама” који нам је већ донекле представила синглом „Money”.

Пооштравање контроле епидемиолошких мера

Сви програми на свечаном отварању Европске престонице културе прилагођени су епидемиолошким мерама, стога су од самог почетка капацитети били веома ограничени на планираним концертима, приликом продаје улазница, а уз то, ради безбедне и одговорне организације, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе“ преузима иницијативу за додатне мере и пооштравање контроле њихових поштовања. Фондација је стога као прву меру дала препоруку да се одложи 60 одсто концерта, док ће појачане мере контроле бити на оним концертима коју су директно у продукцији Фондације. Потом на концертима који ће бити реализовани, капацитети су до 50 одсто, на појединим ће бити и мањи, а заједно са улазницом, биће неопходно да посетиоци приложе зелени сертификат или антигенски тест не старији од 48 сати или PCR тест не старији од 72 сата.

У складу са актуелним епидемиолошким мерама, на самом догађају неопходно је ношење маски и одржавање дистанце.

Бесплатно тестирање за посетиоце на две локације

За све посетиоце који немају зелени сертификат, антигенски или PCR тест, биће обезбеђена два пункта за бесплатно тестирање 13. јануара и то на две локације:

    • У центру Новог Сада, на Тргу слободе 13. јануара од 12 до 23 часа
    • У простору Градске концертне дворане (Булевар Цара Лазара 67) 13. јануара од 12 до 23 часа

https://www.youtube.com/watch?v=w3-Va4hnEW8

Фото: Промо

Ознаке:,

Датум

13. Јан 2022.
Завршен!

Време

21:30

Локација

Културна станица Свилара
Ђорђа Рајковића 6б, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори

Културна станица Свилара
Интернет адреса
https://svilara.kulturnestanice.rs/sr-cyrl/