Дамир Урбан

Велика звезда регионалне алтернативне музичке сцене Дамир Урбан наступиће 13. јануара у новосадској Реформаторској цркви. Концерт, који се реализује у оквиру Дочека 7530, заказан је за 23 сата.

Дамир Урбан је певач, текстописац и гитариста пореклом из Хрватске, који је присутан на регионалној музичкој сцени пуне четири деценије. Прославио се као кантаутор групе Лауфер, али и као соло певач са групом Урбан & 4.

Пооштравање контроле епидемиолошких мера

Сви програми на свечаном отварању Европске престонице културе прилагођени су епидемиолошким мерама, стога су од самог почетка капацитети били веома ограничени на планираним концертима, приликом продаје улазница, а уз то, ради безбедне и одговорне организације, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе“ преузима иницијативу за додатне мере и пооштравање контроле њихових поштовања. Фондација је стога као прву меру дала препоруку да се одложи 60 одсто концерта, док ће појачане мере контроле бити на оним концертима коју су директно у продукцији Фондације. Потом на концертима који ће бити реализовани, капацитети су до 50 одсто, на појединим ће бити и мањи, а заједно са улазницом, биће неопходно да посетиоци приложе зелени сертификат или антигенски тест не старији од 48 сати или PCR тест не старији од 72 сата.

У складу са актуелним епидемиолошким мерама, на самом догађају неопходно је ношење маски и одржавање дистанце.

Бесплатно тестирање за посетиоце на две локације

За све посетиоце који немају зелени сертификат, антигенски или PCR тест, биће обезбеђена два пункта за бесплатно тестирање 13. јануара и то на две локације:

  • У центру Новог Сада, на Тргу слободе 13. јануара од 12 до 23 часа
  • У простору Градске концертне дворане (Булевар Цара Лазара 67) 13. јануара од 12 до 23 часа

Фото: Промо

Ознаке:,

Датум

13. Јан 2022.
Завршен!

Време

23:00

Локација

Реформаторска црква
Reformatska Hrišćanska Crkva, Шафарикова, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори

Реформаторска црква