Dragon’s Fuel / Warm Up

Квартет „Dragon’s Fuel” наступиће у оквиру „Warm Up” фестивала у јавним просторима, 12. јануара у дворишту Хотела Војводина, у 17 часова.

Dragon’s Fuel је квартет, састављен од искусних музичара и живописних карактера. Састав чине композитор и мултиинструменталиста Лав Ковач, басиста Марко Чурчић и двојица саксофониста Војислав Савков и Предраг Окиљевић. Своју музику описују као Новосадску соничну мису, панонске транс-ритмове, искуства из Мексика, хладни и пламтећи џез, Исток, Запад и планете, Универзум, Микроверзум и садашњи тренутак.

https://youtu.be/G5gqC7sA0XM

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред састава Dragon’s Fuel, у оквиру „Warm Up” фестивала концерте ће одржати бендови Love Hunters, UV, Шинобуси, Збогом Брус Ли, Стефан и акустични гадови, Kилo Kилo Банда, Кло Кло, Атеист Реп, Плави птичић, Гифт, и Јосип А Лисац.

Фото: Јово Јовановић

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

17:00 - 17:45

Локација

Хотел Војводина
Хотел „Војводина“, Трг слободе, Нови Сад

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X