Фантом / Заставе будућности

Фантом, представник новог таласа урбаног звука, одржаће концерт 30. априла на Сцени 1 у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног догађаја Заставе будућности.

Без жанровских ограничења, Фантом, иначе алтер его кантаутора, продуцента и перформера Петра Вагнера, спаја синт поп, електро, денс и треп мелодије у песме које издваја својеврсни, оригинални музички стил употпуњен препознатљивим, атмосферичним вокалом. Од како се појавио крајем 2019. године, на сцени се издвојио са алтернативним хитовима као што су „Жена”, „2 АМ”, „Бебо, пази”, „Лето” и остали које су и публика и критика подједнако добро прихватили. Крајем 2021. године објављује први видео спот за сингл „Барбара” који долази до врха топ листа у целом региону.

Фантомови концерти током којих наступа са бендом су познати као енергични рокенрол шоу на коме ће се публика добро искакати и никада неће знати шта ново и непредвидиво може да очекује.

Детаље о осталим програмима, изложбамарадионицамасеминаримаревијамациркуским перформансима и концертима, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Ознаке:

Датум

30. Април 2022.
Завршен!

Време

21:00 - 22:00

Локација

Сцена 1, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/