feloneezy

Feloneezy / Заставе будућности

Наступ ди-џеја Feloneezy, биће одржан 30. априла у Креативном дистрикту на Сцени 4 у 23 часа, као део програмске целине „Заставе будућности”.

Feloneezy заузима јединствен простор унутар сцене, његов утицај је немерљив, а приступ ди-џејингу који је временом постао опште прихваћен је у Београду и региону био присутан пре него што је глобално афирмисан захваљујући активностима колектива Mystic Stylez који је покренуо пре више од 10 година.

Поред интеросовања за практично све жанрове електронске музике његов афинитет према непознатим, изгубљеним поп драгуљима не може дуго да остане суздржан. Жарко је био на турнејама по целом свету, а огромно музичко знање које покрива све од џеза до савремених електронских стилова је ту само да дода богат слој на увек веома функционално клупско искуство.

Детаље о осталим програмима, концертима, радионицама, плесним и циркуским перформансима, ревијама и изложбама, који се одржавају 30. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку прораму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Фото: Промог

Ознаке:

Датум

30. Април 2022. - 01. May 2022.
Завршен!

Време

23:00 - 01:00

Локација

Сцена 4, Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/