Galatheia / Showcase 3

Ди-џеј наступ уметнице Galatheia биће одржан 3. септембра у 23.45 у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део музичког програма „Showcase 3” у току отварања програмског лука Калеидоскоп културе.

„Showcase 3” спада у музички програм који ће бити одржан 3. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део отварања Калеидоскопа. У оквиру програма ће наступити Јана Вуковић у 21 час, Ива Лоренс у 22 часа, Ата у 23 часа, Galatheia у 23.45 и Там у 24 часа.

Галатеја, или Теа Шалдева, је свестрана уметница и ди-џеј из Скопља, Северна Македонија. Од раног детињства, музика је била једина константна страст која ју је навела да буде вокал у неколико бендова, редовни водитељ радио емисије и продуцент своје сопствене музике. Њена интимна веза са електричним битовима почиње отприлике 2010. а поставља се на сцену две године након тога, када је објавила свој први ЕП „All We Ever Wanted Was Everything’.

У наредним годинама издаје неколико синглова и свој деби албум „Метропол“ (2017). Сарађивала је са мноштвом домаћих уметника, укључујући ПМГ Колектив, Лепи Џони, Александар Велики, Пиколомини.

Погледајте цео музички програм у оквиру отварања Калеидоскопа културе који се одржава од од 1. до 4. септембра у Дистрикту.

Партнери Калеидоскопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

Ознаке:

Датум

03. Септембар 2022.
Завршен!

Време

23:45 - 00:00

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/