Gift / Warm Up

Новосадски састав Гифт наступиће у оквиру „Warm Up” фестивала у јавним просторима, 12. јануара. Концерт почиње у 17 часова на Рибљој пијаци (код Шпајза 137).

Гифт чини екипа посвећених уметника, који редовно наступају широм региона. Група је основана 1990. године, када су одлучили да се баве „каверингом“. На тај начин бенд је постигао локалну а затим и регионалну популарност, свирајући песме бендова и извођача као што су: Suede, Pulp, Blur, Radiohead, Placebo, Bowie, Depeche Mode и многи други.

https://www.youtube.com/watch?v=3PQ6q6fKaZg

„Warm Up” концерти десиће се 12. јануара на више локација у граду. Локални уметници и бендови својим наступима ће најавити почетак године титуле, која званично почиње 13. јануара програмом у Српском народном позоришту, великим догађајем на отвореном, као и концертима на више десетина локација.

Идеја је да 12. јануара представимо Нови Сад кроз музику и на тај начин загрејемо Новосађане и госте за оно што их очекује. Поред Гифта, у оквиру „Warm Уп” фестивала концерте ће одржати Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Шинобуси, Збогом Брус Ли, Стефан и акустични гадови, Kилo Kилo Банда, Кло Кло, Atheist Rap, Плави птичић, и Јосип А Лисац.

Ознаке:,

Датум

12. Јан 2022.
Завршен!

Време

18:00 - 18:45

Локација

Рибља пијаца (код Шпајза 137)
Трг слободе, Нови Сад

Организатор

Уметничка асоцијација „Inbox”
X