Ива Лоренс / Showcase 3

Млада поп певачица Ива Лоренс наступиће 3. септембра у 22 часа у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), у склопу музичког програма „Showcase 3” у току отварања програмског лука Калеидоскоп културе.

„Showcase 3” спада у музички програм који ће бити одржан 3. септембра у Дистрикту, у објекту Производња (бивши Квотер), као део отварања Калеидоскопа. У оквиру програма ће поред Иве наступити Јана Вуковић у 21 час, Ата у 23 часа, Galatheia у 23.45 и Там у 24 часа.

Ива Лоренс, је кантауторка која се крајем 2021 године појавила на домаћој сцени и убрзо је са своја два сингла привукла пажњу публике и позитивне критике. Лоренс је „обећање једног новог, поносног српског маинстреама”, рекао је Драган Амброзић.

Млада поп уметница своје песме пише заједно са леворуким панчевачким бој бендом Буч Кесиди, продуцентом Миланом Бјелицом и Петром Пупићем познатијем као Егрет, који је радио музику заједно са Ивом.

Њена музика носи елементе електро попа, Ивини нежни вокали украшавају и плутају кроз њену музику додајући дубину целокупним аранжманима и искреним текстовима.

Ивина прва песма „Свитање” убрзо је постала фаворит публике, те су је чак и читаоци Облакодер магазина прогласили за песму 2021. године. Почетком лета 2022. најавила је сарадњу са светским поп певачем Џејсон Дерулом који јој је био ментор у оквиру Туборг Опен кампање и помогао да направи свој следећи сингл „2 до 4”.

Дебитански албум Иве Лоренс можемо да очекујемо крајем јесени, до тада песме на албуму које се нестрпљиво очекују у дигиталном издању Ива изводи уживо заједно са својим женским бендом.

Погледајте цео музички програм у оквиру отварања Калеидоскопа културе који се одржава од од 1. до 4. септембра у Дистрикту.

Партнери Калеидоскопа културе су Erste банка, IDEA, ДДОР осигурање, А1 Србија и Heineken Србија.

Фото: Промо

 

Ознаке:

Датум

03. Септембар 2022.
Завршен!

Време

22:00 - 23:00

Локација

Дистрикт
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад