Ја као дигитални уредник/уредница / А1 Србија

Радионица „Ја као дигитални уредник/уредница” одржаће се 29. априла у Културној станици Лиман, у оквиру програма „Заставе будућности”.

Екран мобилног телефона је кључна, примарна платформа доба у којем живимо. Користимо га за комуникацију, али и за учење, рад, забаву, куповину и у многим другим ситуацијама свакодневно. Бирајући апликације које инсталирамо, начин на који користимо телефон и његову примарну намену, постајемо активни уредници нашег дигиталног света.

Инфлуенсери као предавачи водиће радионицу „Ја као дигитални уредник/уредница” са жељом да деци и родитељима приближе теме дигиталне писмености и покажу колико је важно имати знање и вештине у дигиталном окружењу помоћу којих се могу безбедно информисати и на прави начин информисати друге.

Предавачи: Алекса Тодоровић (инфлуенсер) и Давид Павловић (инфлуенсер).

Теме о којима ће се говорити на радионици су медијска и дигитална писменост, онлајн понашање, онлајн безбедност и cyberbullying.

За учешће у радионици се можете пријавити путем овог линка.

Број места је ограничен на 50.

Детаље о осталим програмима, џез концертимаизложбама, радионицама и перформансима, који се одржавају 28. априла у Креативном дистрикту, у оквиру тродневног програма „Заставе будућности”, погледајте на овом линку.

Подршку програму „Заставе будућности” пружили су: ИДЕА, ДДОР и А1 Србија.

Ознаке:

Датум

29. Април 2022.
Завршен!

Време

17:30 - 19:00

Локација

Културна станица Лиман
Булевар деспота Стефана, Нови Сад
Интернет адреса
https://opens.kulturnestanice.rs/