džimi tenor

Jimi Tenor

Реномирани фински музичар Џими Тенор долази на Дочек у Нови Сад, где ће заједно са својим бендом наступити у оквиру Прославе 7530. године. Концерт је заказан за 13. јануар у Новосадском позоришту – Újvidéki Színház, у 22 сата.

Музичар и композитор Џими Тенор никада се није задовољио традиционалном улогом поп уметника. Познат је као продуктивни музичар чији рад превазилази актуелне трендове, али и као извођач који на оригиналан начин комбинује најфиније елементе афроамеричке музике, спонтану глупост и бесрамни гламур.

Пооштравање контроле епидемиолошких мера

Сви програми на свечаном отварању Европске престонице културе прилагођени су епидемиолошким мерама, стога су од самог почетка капацитети били веома ограничени на планираним концертима, приликом продаје улазница, а уз то, ради безбедне и одговорне организације, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе“ преузима иницијативу за додатне мере и пооштравање контроле њихових поштовања. Фондација је стога као прву меру дала препоруку да се одложи 60 одсто концерта, док ће појачане мере контроле бити на оним концертима коју су директно у продукцији Фондације. Потом на концертима који ће бити реализовани, капацитети су до 50 одсто, на појединим ће бити и мањи, а заједно са улазницом, биће неопходно да посетиоци приложе зелени сертификат или антигенски тест не старији од 48 сати или PCR тест не старији од 72 сата.

У складу са актуелним епидемиолошким мерама, на самом догађају неопходно је ношење маски и одржавање дистанце.

Бесплатно тестирање за посетиоце на две локације

За све посетиоце који немају зелени сертификат, антигенски или PCR тест, биће обезбеђена два пункта за бесплатно тестирање 13. јануара и то на две локације:

    • У центру Новог Сада, на Тргу слободе 13. јануара од 12 до 23 часа
    • У простору Градске концертне дворане (Булевар Цара Лазара 67) 13. јануара од 12 до 23 часа

https://www.youtube.com/watch?v=ojgnmNG8j_s

Фотo: Промо

Ознаке:,

Датум

13. Јан 2022.
Завршен!

Време

22:00

Локација

Новосадско позориште - Újvidéki Színház
Јована Суботића 3-5, Нови Сад
Интернет адреса
http://www.uvszinhaz.com/sh

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори