Јосипа Лисац

Певачица специфичних гласовних интерпретација и неконвенционалног стила, са каријером дугом 52 године, Јосипа Лисац одржаће концерт 13. јануара у новосадској Синагоги, са почетком у 21.30 сати. Концерт се реализује у оквиру Дочека 7530.
Захваљујући посвећености, креативним сценским решењима и надасве гласовној препознатљивости, Јосипа Лисац јединствена је појава у јавном животу. Уз њене песме стасале су многе генерације. Поред супериорног вокала, склона је артизму, те је већ деценијама синоним за стил и модну освешћеност.

Песме које изводи непрекидно еволуирају сведочећи о музичкој заиграности и отворености, при чему је квалитет главна константа. Јосипа је искусна, формирана уметница с јасно постављеним стандардом. О себи каже да се ужасава просечности и баналности и да је читав живот посветила изналажењу нових, оригиналних, често и шокантних решења, што је увек и свугде чини атрактивном, занимљивом и провокативном.

Пооштравање контроле епидемиолошких мера

Сви програми на свечаном отварању Европске престонице културе прилагођени су епидемиолошким мерама, стога су од самог почетка капацитети били веома ограничени на планираним концертима, приликом продаје улазница, а уз то, ради безбедне и одговорне организације, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе“ преузима иницијативу за додатне мере и пооштравање контроле њихових поштовања. Фондација је стога као прву меру дала препоруку да се одложи 60 одсто концерта, док ће појачане мере контроле бити на оним концертима коју су директно у продукцији Фондације. Потом на концертима који ће бити реализовани, капацитети су до 50 одсто, на појединим ће бити и мањи, а заједно са улазницом, биће неопходно да посетиоци приложе зелени сертификат или антигенски тест не старији од 48 сати или PCR тест не старији од 72 сата.

У складу са актуелним епидемиолошким мерама, на самом догађају неопходно је ношење маски и одржавање дистанце.

Бесплатно тестирање за посетиоце на две локације

За све посетиоце који немају зелени сертификат, антигенски или PCR тест, биће обезбеђена два пункта за бесплатно тестирање 13. јануара и то на две локације:

    • У центру Новог Сада, на Тргу слободе 13. јануара од 12 до 23 часа
    • У простору Градске концертне дворане (Булевар Цара Лазара 67) 13. јануара од 12 до 23 часа

 

Фото: Промо

Ознаке:,

Датум

13. Јан 2022.
Завршен!

Време

21:30

Локација

Синагога
Синагога, Јеврејска, Нови Сад

Организатор

Фондација "Нови Сaд - Европска престоница културе"
Интернет адреса
https://novisad2022.rs/

Остали организатори